Verkkopaneelit

Teknologia ympärillämme

Teknologiakasvatus osana monialaista opetusta. Paneelikeskustelussa näkökulmia ja esimerkkejä laaja-alaiseen teknologiakasvatuksen ja STEAM-opetuksen toteuttamiseen varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan sekä keräämään vinkkejä omaan opetukseen. Paneelin aikana jaetut linkit materiaaleihin löydät täältä.

Puheenjohtajana Oona Kiviluoto, Helsingin yliopisto.
Panelisteina:

Minun LUMAni

Suunnitteilla eheyttävä oppimiskokonaisuus? Tule hakemaan käytännön vinkkejä ja ideoita luonnontieteiden monialaiseen opetukseen, luonnossa toteutettavaan tutkimuksellisuuteen ja projektioppimiseen. Paneelikeskustelua STEAM-opetuksesta kaikkien aineiden opettajille varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin.

Puheenjohtajana Oona Kiviluoto, Helsingin yliopisto.
Panelisteina:

Matematiikka ympärillämme

Mistä kaikkialta matematiikkaa oikein löytyy? Miten hyvä matematiikan oppimisprojekti syntyy ja millaista matematiikan monialainen opetus on parhaimmillaan? Tule kuulemaan ja keskustelemaan matematiikan eheyttävästä opetuksesta ja nappaamaan parhaat ideat omaan opetukseesi. Paneelin aikana jaetut linkit materiaaleihin löydät täältä.

Puheenjohtajina Eveliina Hietakymi ja Saara Lehto, Helsingin yliopisto.
Panelisteina:

  • Piia Haapsaari, Vuoden 2020 matematiikan opettaja, Kastellin lukio
  • Jani Hannula, päätoiminen tuntiopettaja, Viikin normaalikoulun yläkoulu ja lukio
  • Markku Hannula, matematiikan didaktiikan professori, Helsingin yliopisto
  • Jonna Kangas, varhaiskasvatuksen yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto

Kestävä kehitys

Miten eheyttäminen ja monialaisuus huomioidaan kestävän kehityksen opetuksessa? Millaista on laadukas kestävän kehityksen opetus? Paneelissa esimerkkejä kestävän kehityksen monialaiseen opetukseen ja kokemuksia kentältä. Paneelin aikana jaetut linkit materiaaleihin löydät täältä.

Puheenjohtajina Salla Merenheimo ja Tapio Rasa, Helsingin yliopisto.
Panelisteina: